U heeft de behoefte om echt eens lekker vis te eten?

Visspecialist Hoogvliet is een viswinkel dat door mij, Jaap de Waal (eigenaar), en mijn collega Marcel Sigmond, wordt gerund. Samen met een ploeg enthousiaste verkopers willen wij u in de behoefte voorzien van het eten van lekkere vis.

Wie is Jaap de Waal
en hoe is het begonnen?

Ik ben een gezinsmens en het vis-vak zit in mijn bloed. Omdat mijn vader zijn eigen viskotter had is het allemaal bij mij met de paplepel ingegoten. Regelmatig ben ik mee geweest op het schip van mijn vader, maar mijn ambitie lag bij het runnen van een viswinkel. Na de verplichte scholen ben ik daarom in de viswinkel van mijn vader (die hij ondertussen ook was begonnen) gaan werken, welke ik inmiddels al ruim geleden heb overgenomen.

Wat is Visspecialist Hoogvliet voor winkel
en wat kan ik verwachten?

Visspecialist Hoogvliet is een viswinkel voor elke doelgroep. Jongeren kunnen bij ons terecht, net als twintigers, dertigers, veertigers enzovoorts. Ook maakt het niet uit of u  juist van een verse vis houdt of toch liever van gebakken vis. Gerookte vis, belegde broodjes, het is er allemaal. Feestje? Ook dan bent u bij ons van harte welkom om te genieten van een heerlijke visschotel of vispan.

Wij hebben door onze inmiddels jarenlange ervaring een goed uitgebalanceerd assortiment. U vindt daarom bij ons alleen maar echt verse vis. Kibbeling, Lekkerbekken, Schol, Gamba’s en ga maar door…alles wordt bij ons dagvers gebakken. Dagvers? Het wordt zelfs gebakken terwijl u wacht en dat de hele dag door.
Kabeljauw, Zalm of Scholfilet? Elke ochtend rijden wij langs de groothandel om alleen zo vers mogelijke vis aan te bieden.
Nee vis roken doen we niet zelf. Dat laten we over aan bedrijven die er het meeste verstand van hebben en er hun passie van hebben gemaakt. Daar halen wij dan ook onze heerlijke gerookte Paling, gerookte Zalm en Makreel. Het komt allemaal uit de omgeving van Harderwijk.

Ook willen wij u het hele jaar door de beste Hollandse Nieuwe en Maatjesharing aanbieden.

“Maatjesharing is een Hollandse Nieuwe die buiten het vangstseizoen verkocht wordt.”

Wij hebben een nauwe band met onze Haringleverancier wat ervoor zorgt dat zij precies weten welke Haring wij willen. (Want haring is er in allerlei maten en in behoorlijk verschillende kwaliteiten). Wij willen graag een hoge kwaliteit haring en deze verwerken we dan ook met zo veel mogelijke zorg. Dat houdt onder andere in dat we de haringen gekoeld ontdooien voor we ze op onze gekoelde werkbanden voor je fileren. We verpakken ze vervolgens luchtdicht met de uitjes in aparte verpakkingen.

Vispannen en visschotels stellen we met alle plezier voor u samen. Want is het toch leuk om tijdens een feest een goede indruk achter te laten bij uw gasten. Met een vispan (bijvoorbeeld een gamba-pan of een mosselpan of een paëllapan) en een visschotel met gerookte vis gaat dat zeker lukken.
Kwaliteit komt niet alleen van goede vis…

Goede vis is één…
Goede Hygiëne is twee. Daarom is onze winkel gebouwd (en verbouwd) zodat wij altijd in optimale hygiënische omstandigheden werken. Onze HACCP is altijd up-to-date!

Mogen wij u helpen?

Wij waarderen u als klant en zullen er alles aan doen u vaak bij ons in de winkel terug te zien. Want tevreden klanten beschouwen wij als kroon op werk. Dat is ons doel.

Tot ziens bij ons in de winkel, webwinkel of kijk ook eens op onze facebookpagina.

Groet,

Jaap